Binas meubilair Molecule

Het Binas Meubilair is een modulair ontwerp dat toepasbaar is in biologie-, natuurkunde- en scheikundelokalen. De verschillende modules van het meubilair zijn gebaseerd op moleculen, die op allerlei manieren aan elkaar passen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan de opstelling van de molecuul- en klapsuletafels aangepast worden.

De molecuultafel bestaat uit één centrale zuil met rond tafelblad met inkeping – de plek voor de docent. Dit meubel bevat een centrale wastafel en wordt gebruikt voor groepsopdrachten. Afhankelijk van de benodigde werkruimte en diameter van het tafelblad, is er plek voor zes tot acht leerlingen. Door het plaatsen van een tussenmodule, is het mogelijk om twee molecuultafels te schakelen en te spelen met verschillende opstellingen.

De klapsuletafels zijn ontworpen om gemakkelijk te schakelen van klassikaal- naar groepsonderwijs. Deze leerlingtafel is voorzien van een vaste middenpoot met twee draaibare bladen waardoor er zowel lineair, in kringopstelling als in groepen gewerkt kan worden. Deze module is leverbaar in verschillende hoogtes en uit te breiden met bijvoorbeeld een docententafel, transportkar en hoge tafels in vaste opstelling met geïntegreerde wastafel, gas- en stroomvoorziening.

Opdrachtgever
Heutink Projectinrichting
In samenwerking met
Techimeubel Dongen
PDF