College meubilair Hooked

Het collegemeubilair HOOKED biedt een heldere oplossing voor de eigentijdse collegezaal; is eenvoudig inpasbaar, flexibel en duurzaam. Daarnaast is het collegemeubilair volledig demontabel en dus goed herbruikbaar. Het heeft een eigentijdse uitstraling die naar specifieke wnesen van de gebruiker kan worden ingevuld naar materiaal en kleur. De onderdelen kunnen in geval van schade eenvoudig worden vervangen of te repareren. Als laatst is het collegemeubilair HOOKED eenvoudig en snel te plaatsen en kan worden uitgevoerd met stroomvoorziening, datavoorziening en lucht-inblaas.

1. De opbouw van het collegemeubilair HOOKED begint met het plaatsen van de poten. Deze pootbeugels kunnen onafhankelijke van de stoelpositie worden geplaatst.

2. Door middel van een klemconstructie (“schaats”), worden de rechte of gebogen buizen op de poten gemonteerd.

3. De stoelen kunnen, als kralen aan een ketting, op de buizen worden geplaatst, in juiste positie worden gezet en worden vastgeklemd aan de buis. Het uitlijnen van een rij stoelen is zo zeer eenvoudig, zeker ook voor de gebogen zaalopstelling.

4. Indien de zaal wordt uitgevoerd met de uitklapbare collegetafels dan kunnen deze op vergelijkbare wijze aan een verhoogde buis achter de stoel worden geregen.

5. De collegetafels kunnen als laatste stap eenvoudig met de achterliggende stoel worden uitgelijnd en vastgeklemd.
De onderlinge afstand tussen de stoelen is volledig variabel, afhankelijk van de gewenste zitbreedte en het aantal plaatsen. Ook kan de rijafstand traploos variëren. Vanwege de compacte constructie van de collegestoel en de collegetafel kan bij een zaal met een kleine rijafstand eenvoudig de vereiste doorloopbreedte worden gerealiseerd van 400-450mm ten behoeve van een veilige doorgang bij vluchten.